Свежие комментарии

  • Галина Жинь19 января, 10:57
    как надоела уже эта украинаНовости стационар...
  • Борис Осипов19 января, 10:53
    Им тогда надо каяться не менее 1000 лет...Для Байдена насту...
  • Piotr Priladyshev19 января, 10:47
    К 26 миллионам надо обязательно добавить порядка 50 миллионов индейцев ,около 10 миллионов негров-рабов, миллионы мек...Для Байдена насту...

Путин, введи войска! В Болгарию...

Путин, введи войска! В Болгарию...

Г-н Путин, българският народ моли братска Русия за помощ! https://www.peticiq.com/170751

В электронной петиции болгары просят спасти и защитить их от Турецкой агрессии. При этом сообщают, что являются самым благодарным России народом в мире и никогда не забывали о подвиге русских солдат, никогда не предавали дружбу. 80% граждан страны, по их утверждению, настроены пророссийски.

Путин, введи войска! В Болгарию...

Уважаеми г-н Путин над България е надвиснала реалната опастност да бъде завладяна от Турция в близките месеци! Само 139 години след като братска Русия освободи България от турско робство Турция отново почти сигурно ще ни завладее. Нека първо отбележим, че българският народ е един от най-признателните народи на света и винаги е изпитвал чуство на благодарност към Русия затова, че е била спасена от физическо изтребление и освободена през 1878 г. и затова свидетелстват паметниците на руски войни на територията на Република България - в никоя държава няма толкова много паметници на руски войни колкото в България. Българският народ и руският народ са два братски народа, които имат повече от 13 века взаимна история, религия и традиции и мога да ви уверя, че над 80% от българското население според наскоро направена статистика е русофилско, обича Русия и не споделя антируската политика на предателите, които ни управляват.

Българският народ никога не е предавал Русия за сметка на своите управници във двете световни войни, а също така и български войн никога не е воювал срещу руски войн през двете световни войни.

България има армия от 22 000 души, слаба защитна гранична ограда, а на места просто няма такава и сме обречена да бъдем завладяни от Турция и ислямизирани. Затова имат вина българските продажни управници, които слугувайки на чужди интереси унищожиха за 27 години България, българската армия и всичко българско и родно.

Българският народ се срамува от своите управници и не споделя антируската политика, която се води към Русия. Болшинството от българите сме против това България да е в НАТО и не искаме да бъдем в Европейския съюз. Но както винаги българският народ никога не е бил питан с референдум за това.

Уважаеми г-н Путин, българският народ Ви моли за оказване на военна помощ с войска на българската граница с Турция. Опастността от ислямизация и възвръщане на границите на старата Османска империя е не само за България, а и за цяла Европа. Знаем, че Русия и Турция имат много проекти по които работят заедно, но също знаем, че България и Русия са братски народи и затова макари предателската политика, която води българското правителство, ние се надяваме, че Русия ще ни помогне за да може България да не бъде изтрита от лицето на земята. Г-н Путин не се знае дали ще има отново държава България и народ български, ако бъдем завладяни, затова Ви умоляваме - помогнете ни братя!

С обич и вечна признателност към Русия и към братският руски народ - от българският народ!

------------------

Уже 369 человек подписали.

Я уверена, что по-болгарски тут все прочтут. )))

P.S. Петиция создана 20.03.2017 вечером.

Ссылка на первоисточник

Картина дня

наверх